azot gübresi için ürünler (13)

Organik Aronia Kapsülleri

Organik Aronia Kapsülleri

Organik Aronia kapsüllerinin sözleşmeli üretimi (vegan HPMC kapsülleri)
Glukoz

Glukoz

Glucosnova, su ile seyreltilmiş olarak hem yapraktan uygulama hem de sulama yoluyla kullanılır. Glucosnova, her türlü üründe, özellikle sebze yetiştiriciliğinde kullanılabilir. SKU:n/a Boyut:1 LİTRE, 5 LİTRE
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

18 yaş altına satış yasaktır. Tohum satın almak, hatıra, koleksiyon ve biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla izinlidir. Evde kullanım, gıda veya tarımsal amaçlar, ayrıca filizlenme ve yetiştirme yasadışıdır ve yasal takibe tabi olabilir. Bloom Farm Groupe ve satıcılar, üçüncü şahısların yürürlükteki ulusal yasaları ihlal eden kullanımlarından sorumlu tutulamaz. Ürün özellikleri: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Magnezyum Sitrat

Magnezyum Sitrat

FREY Nutrition'dan MAGNEZYUM SİTRAT - Optimal emilim ve etki için yüksek kaliteli magnezyum kapsülleri.
Zerdeçal, toz

Zerdeçal, toz

Kategori: Tek Baharatlar Tat ve Aroma: Ahşap-toprak kokusu, sıcak baharatlı, hafif biberli aroma ile acı bir tat sonrası Kullanım: Zerdeçal, birçok köri yemeğine tipik altın sarısı rengini verir, ayrıca pilav yemekleri, risotto, balık çorbası, chutney ve Kuzey Afrika kuzu yemeklerini baharatlandırmak için de kullanılır. İpucu: Toz, pişirme işleminin başında asla kavrulmuş olarak eklenmemeli veya çok uzun süre kaynatılmamalıdır, aksi takdirde yemek çok acı olur. İçindekiler: Zerdeçal Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 50 g beyaz teneke kutuda
Sıvı Gübre - Nitrofluide - Tomurcuk açılması ve çiçeklenme için Biyostimülan

Sıvı Gübre - Nitrofluide - Tomurcuk açılması ve çiçeklenme için Biyostimülan

NITROFLUIDE, yüksek azot içeriği ile hızlı etkili ve etkili bir çözüm olup, polihidroksikarboksilik asitler (PHC), kükürt ve amino asitlerle desteklenmiştir. Bitkiler üzerindeki uyarıcı etkisi, olumsuz durumların üstesinden gelmelerine yardımcı olmaktır. Özel formülasyonu sayesinde, NITROFLUIDE yapraktan beslenmede doğrudan ve önemli bir destek olarak kabul edilmektedir. Tomurcuğun gelişim aşamalarını, filizlenmeyi ve çiçeklenmeyi, ayrıca vejetatif gelişimi iyileştirmektedir. Bitkinin enerji tasarrufu ile protein maddelerinin (amino asitler, proteinler) oluşumunu hızlandırarak fizyolojik işlevlerini hızlandırır ve böylece gelişimini iyileştirir. AGRONOMİK AVANTAJLAR - Bitkinin fizyolojik işlevlerini hızlandırarak protein maddelerinin (amino asitler, proteinler) oluşumunu sağlar ve bitki üzerinde enerji tasarrufu etkisi yaratarak gelişimini iyileştirir. - Olumsuz durumların üstesinden gelmelerine yardımcı olan bitkiler üzerinde uyarıcı etki. Paketler: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Toplam azot (N): 18% p/p Organik azot (N): 0,8% p/p Üreik azot (N): 14,1% p/p Amonyak azotu (N): 3,1% p/p Sülfür Trioksit (%SO3) suda çözünür: 4,3% p/p Organik karbon (corg): 4,2% p/p pH: 4,8 p/p Yoğunluk (gr/cc): 1,23 p/p Serbest amino asitler: 2,04% p/p Organik Madde Külleme: 8,5% p/p Kuru kalıntı: 10% p/p
Magnesium Hydroxide - Magnesium Hydroxide

Magnesium Hydroxide - Magnesium Hydroxide

Yangın geciktiricilerinde Asitli atık suların nötralize edilmesinde Elektrik kablosu kaplamasında
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Kurutulmuş limon otu

Kurutulmuş limon otu

Kurutulmuş limon otu
Simbiyotik nodül oluşturan bakteriler "Rizoline" - Azot beslenmesini artırmak için simbiyotik nodül oluşturan bakterilerin kompleksi

Simbiyotik nodül oluşturan bakteriler "Rizoline" - Azot beslenmesini artırmak için simbiyotik nodül oluşturan bakterilerin kompleksi

Ürün detayları: Atmosferik azotu (baklagillerle simbiyoz halinde) sabitler ve bitkiler için erişilebilir hale dönüştürür Nodülasyon sürecini yoğunlaştırır Bitkilere büyüme teşvik edici maddeler (vitaminler, fitohormonlar) sağlar Soya fasulyesi, bezelye ve diğer baklagillerin verimini %15'e kadar artırır Aktif madde: Bradyrhizobium japonicum ІМВ В – 7436 Bradyrhizobium japonicum ІМВ В – 7438 Bradyrhizobium japonicum ІМВ В – 7439 Rhizobium leguminosarum bv. viceae ІМВ В – 7440 Rhizobium leguminosarum bv. viceae ІМВ В – 7441 Mesorhizobium ciceri ІМВ В – 7790 Mesorhizobium ciceri ІМВ В – 7791 Rhizobium leguminosarum bv. phaseoli ІМВ В – 7792 Rhizobium leguminosarum bv. phaseoli ІМВ В – 7793 Sinorhizobium sp. ІМВ В – 7794 Organik sertifikası: Almanya'da organik tarım için Girdi listesine dahil edilmiştir Uygulama yöntemleri: Soya, bezelye ve diğer baklagil tohumlarının ekim öncesi inokülasyonu Ekim sırasında sıra gübrelemesi Uygulama oranı: 2-3 l/t; 0,2-0,3 l/ha
Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan cevizi unu, kurutulmuş hindistan cevizi posasından yapılan bir un türüdür. Her türlü hamur işinde kullanılır, ancak özellikle hindistan cevizinin hafif tatlı tadı nedeniyle şekerlemelerde tercih edilir. Hindistan cevizi unu, ortalama tahıl ununa göre daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve ayrıca lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından zengindir. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını elde eden ilk firma olmuştur. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g
Sıvı Gübre - Nitrofluid - Tomurcuğun Kırılması ve Çiçeklenme için Biyostimülan

Sıvı Gübre - Nitrofluid - Tomurcuğun Kırılması ve Çiçeklenme için Biyostimülan

NITROFLUIDE, yüksek azot içeriği ile hızlı ve etkili bir çözüm olup, poli-hidroksikarbonik asitler (PHC), kükürt ve amino asitlerle desteklenmiştir. Bitkiler üzerindeki uyarıcı etkisi, onları olumsuz durumları aşmalarına yardımcı olmaktır. Özel formülasyonu sayesinde, NITROFLUIDE, yaprak beslemesinde doğrudan ve önemli bir destek olarak kabul edilmektedir. Tomurcuğun gelişim aşamalarını, çimlenmeyi ve çiçeklenmeyi iyileştirirken, aynı zamanda vejetatif gelişimi de destekler. Bitkinin enerji tasarrufu ile protein maddelerinin oluşumunu hızlandırarak, fizyolojik işlevlerini hızlandırır ve böylece gelişimini iyileştirir. AGRONOMİK AVANTAJLAR - Bitkinin fizyolojik işlevlerini hızlandırarak, enerji tasarrufu etkisi ile protein maddelerinin (amino asitler, proteinler) oluşumunu sağlar ve böylece gelişimini iyileştirir. - Olumsuz durumları aşmalarına yardımcı olan bitkiler üzerinde uyarıcı etki. Ambalajlar: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Toplam Amonyak (N): 18% p/p Organik Amonyak (N): 0,8% p/p Üre Amonyak (N): 14,1% p/p Amonyak Amonyak (N): 3,1% p/p Suda çözünebilen Kükürt Trioksit (SO3): 4,3% p/p Organik Karbon (Corg): 4,2% p/p pH: 4,8 p/p Yoğunluk (gr/cc): 1,23 p/p Serbest Amino Asitler: 2,04% p/p Organik Madde Külleme: 8,5% p/p Kuru Kalıntı: 10% p/p
Sarımsaklı Deniz Tuzu

Sarımsaklı Deniz Tuzu

Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. Proteinler (g / 100g): 9,5 Yağlar (g / 100g): 0,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 3,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 50